Casa Límit

La casa es situa al Límit entre el turó i la vall, amb vistes sobre un fons fresc i profund, envoltat de pins i alzines. La composició de la casa sorgeix a partir d’una sèrie de murs paral·lels que potencien les connexions visuals entre el nord i el sud, entre el turó i la vall, entre els dos jardins de la casa. Aquests murs paral·lels, oberts al paisatge a la cara de la vall, es pleguen formant els espais de servei a la cara oposada, generant major privacitat respecte al carrer. Aquesta composició dels murs es superposa amb una diagonal sorgida de la pròpia orografia del lloc i de les corbes de nivell, originant amb aquesta intersecció la forma de les façanes i les circulacions interiors. Els criteris de sostenibilitat han estat presents en tot el procés de concepció i construcció de la casa, havent obtingut una qualificació energètica A, projectant un habitatge de baix consum i baixes emissions. – Salvador Terradas.
Les correderes Lumeal de Technal així com els vidres utilitzats han contribuït en l’obtenció de la qualificació energètica, mantenint una estètica recta i minimalista.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Últims projectes

La Casa Popular

Casa Límit

Casa de Tartera

Restaurant Basílico

Totes les categories

Unifamiliar

01

Indústria

02

industria

Institucional

03

Rehabilitació

04