La
nostra
empresa

plantalech

Apartat empresa

Exercim la nostra activitat a Olot (la Garrotxa) des de 1876. Actualment, ens ubiquem al polígon de Begudà, molt a prop de la capital garrotxina. Disposem d’unes instal.lacions d’última generació, de més de 2500 m2, i ens hem convertit en una empresa reconeguda i premiada en el sector residencial per la fabricació i instal.lació de tancaments metàl.lics d’última generació.

empresa

La nostra experiència
de més de 150 anys es veu
reflectida en el nostre
treball diari.

La nostra preocupació pel
medi ambient ens obliga
a buscar solucions
energèticament eficients.

La nostra cultura de client
fa que reconeguts arquitectes,
propietats i promotors confiïn
en nosaltres.

Missió

T’oferim solucions fiables i de qualitat. Som experts en la fabricació i col.locació de tancaments d’alumini, d’acer i d’acer inoxidable amb vidres d’última generació i automatismes integrats. T’escoltem, interpretem i aconsellem per poder-te oferir la solució que millor compleixi les teves necessitats.

Visió

Volem reforçar la nostra presència en el sector, col.laborant dia a dia amb els arquitectes i oferint-los solucions integrals, personalitzades i fiables per cada projecte. Busquem constantment aquells productes que aporten valor afegit i compleixin amb la normativa en vigor, tot respectant el projecte de l’arquitecte.

Objectius

El client és el principal pilar de la nostra organització; la seva completa satisfacció és el nostre objectiu. Apassionats per la nostra feina, a Plantalech busquem la perfecció. Cuidem i analitzem tots els detalls per aconseguir la teva satisfacció abans, durant i després de l’obra, gràcies al nostre servei d’atenció postvenda.

RSC

La nostra Responsabilitat Social Corporativa s’estén tant al territori, com a les persones que en formen part, perquè no volem limitar-nos a l’activitat econòmica. Per això col.laborem amb institucions locals que cuiden de la Garrotxa i les persones que hi viuen. Creiem en el esforç i en la superació recolzant l’esport i diferents projectes socials, especialment femení i equip signifiquen molt per nosaltres.

Unió Esportiva Olot
Fundació Impulsa
Pimec
Fundació lluita contra el Sida
100% Olot