REPTE DEL DIA A DIA

Repte de la casa a Cadaqués

No és la primera vegada que ens trobem davant d’un client que vol fer una cosa que No existeix en el mercat o si existeix, no es pot fer amb les dimensions i/o acabats requerits, i que va més enllà dels reptes del dia a dia. Ens encanta aquest tipus de projecte.

El NO sempre som a temps de donar-lo, però la nostra filosofia, fa que vulguem sempre satisfer les necessitats del nostre client i buscar aquelles solucions que puguin encaixar en el seu projecte. I aquí entra la nostra enginyeria i capacitat d’adaptació a la realitat i d’inventiva.

El repte era crear un porticó de lames horitzontals replegables amb motor de 2000 x 3500 mm. i tot el que existia en el mercat NO arribava a les dimensions ni als pesos que necessitàvem.

El resultat va ser un porticó fet amb lames d’alumini de 300×15, fabricades amb planxa plegada i material rígid interior. Es va aconseguir que quedés completament integrat en la façana desapareixent en ella un cop tancat. En la seva posició oberta és un perfecte brise soleil que crea un joc d’ombres interessant.

Ens vam basar en els automatismes de les portes basculants per resoldre la motorització del conjunt mitjançant comandament a distància.

Són aquests projectes que provoquen mal de caps, en els quals et capfiques i inclús et treuen el són, però a on el resultat és doblement satisfactori pel fet d’haver superat el repte i perquè el client hagi pogut fer realitat el que desitjava. El projecte de la casa a Cadaqués ens porta més enllà d’un repte del dia a dia.

A continuació us deixem el resultat.


 

Comparteix la publicació:

Anteriors publicacions

Subscriu-te Newsletter trimestral