P-HOUSE

Situada a la costa menorquina, la casa P-House s’obre al mar Mediterrani, amb magnífiques vistes i gran quantitat de llum. La pedra seca, la fusta, el micro ciment, les línies de llum i ombra, generen un ambient de gran calidesa i textura.

La utilització de Vitrocsa TH + permet amagar les obertures dins les parets per donar accés directe a la piscina. El Seuil Invisible permet la transició perfecta interior-exterior: quan la corredera està oberta, no perceps finestres, la terrassa entra a l’habitatge, l’habitatge surt a la terrassa.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Últims projectes

Casa Límit

Casa de Tartera

Restaurant Basílico

Pedra de Bosc

Totes les categories

Unifamiliar

01

Indústria

02

industria

Institucional

03

Rehabilitació

04