P-HOUSE

Située sur la côte minorquine, la P-House s'ouvre sur la mer Méditerranée, avec une vue magnifique et beaucoup de lumière. Pierre sèche, bois, micro-ciment, lignes de lumière et d'ombre, créent une atmosphère de grande chaleur et texture.

La utilització de Vitrocsa TH + permet amagar les obertures dins les parets per donar accés directe a la piscina. El Seuil Invisible permet la transició perfecta interior-exterior: quan la corredera està oberta, no perceps finestres, la terrassa entra a l’habitatge, l’habitatge surt a la terrassa.

Partager

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dernier projets

La Casa Popular

Casa Límit

Casa de Tartera

Restaurant Basílico

Toutes catégories

Unifamiliales

01

Industrie

02

industria

Institutionnel

03

Rénovation

04