Un trist Adéu

Ens dol comunicar la mort d’Eric Joray, fundador de la marca Vitrocsa i creador de les finestres minimalistes. Li agraïm de tot cor haver-nos transmès la seva passió, generositat i recerca perpètua, trets que avui en dia encara ens continuen definint. No només es mantindrà present dins de l’ànima de la marca Vitrocsa sinó que també ha passat a formar part del nostre ADN. Tot l’equip de Plantalech et volem donar les gràcies per tot Eric.

Un petit homenatge

Tot va començar amb una orquídia. A aquestes alçades sembla impossible que hi hagi una connexió amb la finestra minimalista. Veritat? Pensem on creixen les orquídies… En les terrasses, en els hivernacles… Amb les seves extenses superfícies de vidre. Aquesta va ser la inspiració, que juntament amb els seus coneixements va construir més de 800 porxos. Així va fer el primer pas de l’obra de la seva vida.

Fidel als seus valors, únicament va convidar a participar-hi a persones apassionades que compartien el seu fervor pels desafiaments i les meravelles tècniques. Fidel als seus orígens, va crear la primera finestra moderna en un petit edifici de rellotgers, que acabaria convertint-se en la seu central de l’empresa, a Saint-Aubin-Sauges, Suïssa, el seu país d’origen.

L’empremta de la seva fidelitat ens acompanya fins avui, no només en els productes, sinó també en la mateixa marca: VITROCSA, que és la contracció de VITRes (finestra), Orchidées (orquídia), Constructions (construccions) i SA. Així neix VITR-O-C-SA, així neix aquesta fita de l’enginyeria. Què lluny que ens pot arribar a portar la inspiració d’una simple orquídia.

Comparteix la publicació:

Anteriors publicacions

Subscriu-te Newsletter trimestral