SEGUIM CREIXENT EXPONENCIALMENT

Plantalech en creixement exponencial

L’estrena del nou web protagonitza el llançament de la nova identitat visual corporativa.

Plantalech us presentem la nova identitat visual corporativa que integra els objectius i la filosofia de l’empresa en una renovada estratègia de comunicació; màxima expressió de la nostra essència. El nou disseny s’adequa als estàndards més elevats que exigim en tots els vessants del nostre treball. Un disseny estudiat i mesurat amb precisió que respon a les necessitats dels grans professionals que confien en nosaltres.

La nostra nova identitat gràfica està preparada per la seva aplicació en tots els contextos, espais i formats. Útil i pràctica, explica el caràcter de qualitat que s’inspira en els treballs i productes personalitzats que oferim de construccions metàl·liques. El nou web ha estat l’encarregat d’acollir l’innovador disseny; els colors, la tipografia i els elements gràfics característics. Navegar per www.plantalech.com és descobrir l’exclusivitat i l’exactitud dels nostres productes; de la nostra identitat.

La forma minimalista i la fortalesa de l’element estructural del quadrat cohesionen totes les expressions de l’empresa i es consoliden en la seva comunicació. Mantenim els colors, la persistència del testimoni d’una llarga història que seguim construint. La tipografia escollida, la DIN MittelSchrift, també aporta una forta significació: és l’oficial i l’emblemàtica de l’Institut Alemany d’Estàndards Industrials, que ofereix la millor lectura a grans distàncies i que evidencia el caràcter tècnic i arquitectònic.

La nova identitat visual corporativa és la cara visible dePlantalech, amb més de 100 anys d’història, que segueix apostant per la innovació i la qualitat en tots els vessants de la seva activitat. Referent i reconeguda, Plantalech exportem la filosofia de la nostra marca en el seu millor format: amb el disseny i els valors que porten la nostra comunicació a l’alçada dels estàndards més rigorosos.

Comparteix la publicació:

Anteriors publicacions

Subscriu-te Newsletter trimestral