PALMARÈS ARQUITECTURA TECHNAL 2017 · 2 PREMIS

Ens plau comunicar-vos que la nostra empresa s’ha vist guardonada amb dos premis Palmarès Technal d’Arquitectura. Aquest palmarès se celebra cada dos anys i premia la feina ben feta i especialment la col·laboració entre professionals, metal·lista i arquitecte. Els Palmarès Technal 2017 s’han entregat en el Museu Reina Sofia de Madrid i han comptat amb un jurat d’excepció presidit pel prestigiós arquitecte Regino Cruz. A més destaquen en el jurat la presència de l’arquitecta gironina Beth Capdeferro premi Mies Van der Rohe 2013 i la madrilenya Sol Madridejos.

Com a membres de la Xarxa Aluminiers Technal des de fa més de 30 anys, rebem amb molta satisfacció aquests premis per dues obres projectades per dos arquitectes olotins que certifiquen la bona arquitectura que es realitza a la província de Girona:

– Categoria Treballar – Perruqueria Raffel Pagès de l’arquitecte Arnau Estudi d’Arquitectura

 

– Categoria Habitar – Casa Closca d’Un Parell D’arquitectes (Eduard Callís i Guillem Moliner)

 

Aprofitem per donar l‘enhorabona a tots dos, per confiar en nosaltres a l’hora de realitzar aquestes meravelloses i enginyoses obres, als promotors per triar la marca Technal i als nostres treballadors que sempre gestionen els projectes amb la qualitat que ells voldrien a casa seva.

Comparteix la publicació:

Anteriors publicacions

Subscriu-te Newsletter trimestral