LA SATISFACCIÓ DE VEURE RECONEGUDA LA TEVA FEINA

Cocteleria Blue Wave

El dia a dia, moltes vegades, ens impedeix veure com evoluciona la nostra feina. Com ja sabeu, a Plantalech ens agrada escoltar al nostre client per aconsellar-lo el millor possible en el seu projecte. Un cop tenim la sort d’estar-hi involucrats, la nostra feina s’acaba molt abans que el projecte en si, pel que molt sovint no veiem fins passats mesos en què s’ha transformat el nostre esforç.

En el cas de la Cocteleria Blue Wave, es tractava de buscar un tancament, el més alt possible i amb la mínima presència d’alumini que permetessin replegar-se i deixar l’espai el més obert possible i també una continuïtat perfecta amb el paviment exterior. Això ho vàrem poder aconseguir gràcies a Vitrocsa, el producte Suís del qual tenim la representació nacional. Es va jugar amb lliscants de 4,5  metres d’alçada, motoritzades que es replegaven les unes, darrere les altres buscant maximitzar l’espai obert, i gràcies al model amb terra invisible, es va aconseguir la continuïtat de paviment, buscada.

En la majoria dels projectes, la nostra feina s’acaba quan comença la feina del disseny interior per el qual mai sabem en què es transformarà el nostre espai. Per sort, aquí vàrem haver de posar en marxa els motors un cop tot l’interior acabat i vàrem poder descobrir aquest peculiar indret que s’obra en el Port de Barcelona i que et permet sentir que estàs flotant en el Mediterrani i ja vàrem comentar que d’aquest bar, se’n sentiria a parlar.

S’han entregat els premis Restaurant & Bar Design Awards 2016 i la cocteleria Blue Wave de Barcelona, dissenyada per “El Equipo Creativo” ha sigut guardonada amb el primer premi i Vitrocsa by Plantalech hi ha col·laborat. Per això, avui no ens sorprèn que El Equipo Creativo hagi guanyat aquest premi i ens omple de satisfacció haver participat en el projecte.

Per a tots nosaltres, la suor, la feina i les hores es veuen recompensades quan tenim la sort de veure la transformació dels espais en els quals participem, i sobretot si aquests estan reconeguts internacionalment; i en dona la força per seguir treballant de valent i apostar per la feina ben feta.

Enhorabona Equipo Creativo!

Podeu consultar l’article de On Diseño o veure les fotos en la nostra Web

Comparteix la publicació:

Anteriors publicacions

Subscriu-te Newsletter trimestral