Fundació l’olivar – CRIPTA

Visita l’Olivar i la Cripta, un espai que et convida a experimentar una vivència en un espai i en un temps únic.

L’Olivar és, abans de res, un somni en procés d’elaboració. Parteix de la idea de viure i de crear definitivament en un entorn rural. La Fundació Privada l’Olivar treballa des del 2004 per la creació d’un fons d’art de l’obra de l’escultor Enric Pladevall, així com per difondre la seva producció al públic en general a través d’exposicions permanents. Una part serà un jardí d’escultures que interrelaciona creació i natura: les peces no només estaran integrades en la natura sinó que la mateixa natura en podrà formar part del resultat final. L’altra part de la col·lecció serà un espai expositiu on es podran visitar les obres més recents.

Plantalech està orgullós d’haver aportat el seu gra de sorra mitjançant la fabricació de la porta d’entrada a la CRIPTA. No només ens mouen l’arquitectura i el disseny, sinó la cultura en general, i en els temps que estem vivint a on la immediates, la rapidesa i l’estrés no ens deixen pensar, hem volgut parar un moment, i agafar aire gaudint d’aquests petits moments que ens deixen sentir. Però què és la Cripta?

En paraules de l’Enric Pladevall: Una Cripta dedicada a un arbre, aquest és en essència l’objectiu i el sentit d’aquest projecte. Ja fa alguns anys que em voltava pel cap la idea de fer una cripta a l’Olivar amb un dels meus menhirs, a l’estil de les navetes menorquines, amb les quals ja havia treballat als anys 80 en petites peces de bronze, inspirades en aquestes construccions.

Us recomanem visitar-la.

https://www.cripta.cat/ca 

Comparteix la publicació:

Anteriors publicacions

Subscriu-te Newsletter trimestral