PLANTALECH ENS COMPROMETEM AMB EL TERRITORI

La Garrotxa, el nostre territori

La signatura del conveni MARCGENERALITAT DE CATALUNYA i ASSOCIACIÓ CERCLE EURAM GARROTXA per a l’impuls del desenvolupament socioeconòmic sostenible de la comarca de la Garrotxa a través del PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA, s’ha dut a terme avui en un entorn privilegiat, a Can Jordà en mig de la Fageda d’en Jordà i demostra el nostre compromís amb el territori.

Per nosaltres formar part d’Euram i haver signat aquest acord, és un part essencial de la nostra feina. Plantalech estem situats en un territori d’orografia complex, però única, a on han de conviure agents tan diferents i oposats com el sector industrial i la naturalesa. És difícil prioritzar quan la Garrotxa té un entorn protegit, extens i únic, i al mateix temps és un motor econòmic del país en l’àmbit industrial i terciari; per això ens omple de satisfacció ser pioners en signar un acord que uneixi sinergies entre aquests dos agents habitualment enfrontats.

Les empreses que formem part de l’Euram som unes enamorades de la nostra terra, per això és important defensar-la i aconseguir el màxim d’accions possibles per fer-lo sostenible. La nostra responsabilitat social corporativa va més enllà de cuidar el nostre entorn, volem convertir-lo en un actiu important socioeconòmic. Segons la Generalitat, aquest conveni és pioner en tot l’Estat, i esperen que sigui el primer de molts. Celebren que després de molts anys convivint sense interactuar, s’hagi buscat la manera de compartir i col·laborar per tal que el territori sigui una part activa de desenvolupament i invertiran a fer sostenible aquest model.

En el cas de Plantalech, la RSC forma part de la nostra identitat, ja que no estaríem a on som sense el nostre territori. Per això, per nosaltres és important, respectar aquest equilibri entre indústria i natura, i fer-lo sostenible, ja que una part no s’entendria sense l’altre.

Esperem poder participar en molts dels projectes que es duguin a terme i continua fent de la Garrotxa, el nostre territori, un exemple a seguir.

 

 

 

Comparteix la publicació:

Anteriors publicacions

Subscriu-te Newsletter trimestral